KINGSLIZE PIZZA GENT

KINGSLIZE PIZZA GENT Kingslize

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1200 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Kingslize Pizza Gent. Meer weten? Ontdek meer

6 aug 2022 om 22:49 Top
5 aug 2022 om 14:48 Perfect
5 aug 2022 om 10:53 Livraison arrivée à l'heure prévue. La nourriture est bonne et les portions sont conséquentes pour un prix raisonnable. Le tout est emballé très proprement et livré avec le sourire.
2 aug 2022 om 7:59 Super
31 jul 2022 om 22:10 Fast good and best pizza in town !!!!
27 jul 2022 om 16:39 The best
26 jul 2022 om 14:06 Kwaliteit van het eten is top. En wat extra fijn is zijn de attenties zoals kauwgom om muntjes als je iets met look of ui hebt besteld. En natuurlijk de vochtige doekjes die je bij u bestelling krijgt is zeer attent.
24 jul 2022 om 10:36 Great taste and great packaging
23 jul 2022 om 22:28 Super
23 jul 2022 om 19:31 Super ! De eerste keer dat we bij kingslizepizza bestelden en zeer verrast van de snelle en vriendelijke bezorging ! En de pizza's waren superlekker ! Mooi verzorgd en zelfs een doekje om je handen af te vegen ! Voor herhaling vatbaar !
19 jul 2022 om 19:34 Wel spijtig, superlekkere pasta, ik bestel heel regelmatig maar de hoeveelheid is al enkele keren veel minder dan in het verleden.